El centre
El centre

Ens avalen més de trenta anys d’experiència en l'ensenyament de la llengua anglesa, oferint cursos d’anglès per a adults i nens, així com a empreses, sempre en grups reduïts o individuals (one to one). Preparem per aconseguir el nivell que necessiti l’ alumne per presentar-se a qualsevol examen oficial, des de Beginners fins a Proficiency i Toefl. A més, tramitem les inscripcions pels exàmens oficials.

Els nostres professors, sempre adaptant-se a les necessitats reals dels alumnes, estan altament qualificats i els avala una gran experiència.

No hi ha millor referència que els resultats obtinguts pels alumnes que han passat per l’escola al llarg d’ aquests trenta anys.

Una de les nostres especialitats és el bussiness English destinat especialment a les empreses, on sempre s’utilitza un sistema creat per nosaltres (amb copyright) de manera que cap altre escola pot fer-ho. Aquest sistema fa que l’anglès sigui molt ràpid i senzill d’aprendre.Està basat en l’ anglès modern i actual què és que els empresaris necessiten per al seu negoci. (Entre els nostres clients figuren la majoria empreses punteres i conegudes de l’Anoia).

Equip:
Mª Carme Gabarró Cantero
Directora i professora.
30 anys d'ensenyament a nens, adults i empresaris.
Titulada en angles.
carme@nonameschool.com


Brian P. Stack Maloney
Institute of Industrial Engeneering.
Autor del sistema d’angles modern i ràpid.
35 anys d’experiència en l'ensenyament.
Alt directiu en grans empreses.
brian@nonameschool.com